اخبار برگزیده
1401/1/22 دوشنبه
ایرانوتریوم فسیل ایرانی - مراغه ای مقیم پاریس
فسیلهای هفت تا ۹ میلیون ساله از پستانداران اطراف سهند در هر اندازه و شکلی دارای ارزش جهانی است اما فسیل گونهای از کرگدن ایرانی با عنوان «ایرانوتریوم» در میان همه آنها، اهمیتی ویژه دارد تا جایی که یکی از نمونههای آن در موزه تاریخ طبیعی پاریس نگهداری میشود.
1400/12/11 چهارشنبه
شورای ملی راهبری منطقه فسیلی در دولت سیزدهم احیا شد
ئیس اداره محیط زیست مراغه با اشاره به اینکه توجه خاصی نسبت به منطقه فسیلی مراغه در سطح ملی شکل گرفته، گفت: شورای ملی راهبری منطقه مراغه نیز پس از یک وقفه حدود هفت ساله احیا شده که نویدبخش روزهای خوش برای این شهرستان است.
1400/11/25 دوشنبه
روایت گدازه و فسیل در سهند ماقبل تاریخ
غرش سهند با صدای برخورد گدازههایش به دشت و درختزارهای دامنهاش در هم آمیخت و وحشتی به جان جانداران ماقبل تاریخ انداخت تا جایی که تاختوتاز بیهدف آنها را در مرز مرگ و زندگی و لابلای دود غلیظ رقم زد.
1400/11/13 چهارشنبه
ارزش توریستی فسیل های مراغه تبیین شود
عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز و مجری طرح شناسایی فسیل با هوش مصنوعی برای نخستینبار در سطح جهان، گفت: علاوه بر اهمت علمی منطقه فسیلی مراغه، ارزش توریستی فسیلهای آن نیز باید تبیین، و برای بهرهگیری بهینه از آن به صورت کلان سرمایهگذاری شود.
1400/11/2 شنبه
مراغه به پارک فسیل نیاز دارد.
منطقه فسیلی مراغه در حالی به بهشت دیرینهشناسان جهان شهرت دارد که در هیچیک از فضاهای عمومی این شهرستان اثری از المانهای مرتبط یا مجسمههای فسیلهای چندمیلیون ساله این منطقه به چشم نمیخورد و حتی جای خالی پارک فسیل هم در این شهر احساس میشود.
1400/10/22 چهارشنبه
بهشت دیرینهشناسان جهان کجاست؟
تراکم بالای فسیل مهرهداران هفت تا ۹ میلیون ساله، منطقه فسیلی مراغه را به بهشت فسیلشناسان تبدیل کرده و دنیای پر رمز و راز حیواناتی چون فیل، زرافه، ببر دندان شمشیری، انواع گاوها، آهو، کرگدن و اسب را پیشروی دیرینهشناسان جهان قرار داده است.
1400/10/20 دوشنبه
دبیر اجرایی همایش ملی تنوع زیستی دیرینه: ۳۲ نفر ثبتنام کردهاند
دبیر اجرایی دومین همایش ملی «تنوع زیستی دیرینه» و پانزدهمین همایش انجمن دیرینهشناسی ایران گفت: تاکنون ۳۲ نفر برای ارائه مقاله در این همایش ملی ثبتنام کردهاند و نامنویسی متقاضیان از طریق سایت این همایش همچنان ادامه دارد.
1400/9/29 دوشنبه
آغاز به کار رسمی دبیرخانه دومین همایش تنوع زیستی دیرینه
مدیرکل دفتر موزه ملی تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی سازمان حفاظت محیطزیست از آغاز به کار رسمی دبیرخانه دومین همایش ملی تنوع زیستی دیرینه و پانزدهمین همایش انجمن دیرینهشناسی ایران به طور الکترونیکی و با حذف ۱۰۰درصدی کاغذ خبر داد.
1400/8/5 چهارشنبه
رونمایی از لوگو و سایت مرکز تحقیقات دیرینه شناسی در مراغه همزمان با روز ملی فسیل
1400/7/26 دوشنبه
نمایش جمجمه فیل ماستودونت 9 میلیون ساله در موزه تنوع زیستی
1400/5/16 شنبه
برگزاری همایش ملی دیرینهشناسی و تنوعزیستی دیرینه بعد از ۲۰ سال
مدیرکل دفتر موزه ملی تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی سازمان حفاظت محیطزیست از برگزاری دومین همایش ملی دیرینهشناسی و تنوعزیستی دیرینه با همکاری سه جانبه دفتر موزه ملی، انجمن دیرینهشناسی ایران و اداره کل استان آذربایجان شرقی در شهرستان مراغه خبر داد.
1400/5/16 شنبه
تشکیل کارگروه ملی جهت راهبری پروژه مرکز تحقیقات فسیل شناسی ایران در مراغه
ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر کل دفتر موزه ملی تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: کار گروه ملی جهت تکمیل پروژه مرکز تحقیقات فسیل شناسی مراغه تشکیل شده و قسمتی از بودجه مورد نیاز برای تکمیل این پروژه از محل اعتبارات ملی تامین میشود.
1400/5/16 شنبه
بخش اداری مرکز تحقیقات دیرینهشناسی کشور تکمیل میشود
مراغه- ایرنا- مدیرکل موزه تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی ایران به اهمیت گونههای فسیلی منطقه مراغه اشاره کرد و گفت: بخش اداری و مهمانسرای مرکز تحقیقات فسیل و دیرینهشناسی کشور که در این شهرستان در حال احداث است، از محل اعتبارات سازمان حفاظت محیط زیست تکمیل میشود.
1400/5/16 شنبه
آغاز حفاری سایت فسیل مهره داران مراغه
حفاری برای استخراج فسیلهای مهره داران روستای قَرِه کند در مراغه آغاز شد.
1
خانه
|
بازگشت
|
اجرا با :
پورتال سازمانی
سیگما
Guest (EpoGuest)